Beveiligen tegen cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is een actueel onderwerp waar mensen zich zorgen over maken. Maar hoe weet je of je wel goed genoeg beveiligd bent?

Wat is cybercriminaliteit?
Cybercriminaliteit benadeeld iets of iemand op een illegale manier door middel van ICT. Software stuurt veel producten aan via een chip. Zoals computers, bankpassen en telefoons. Door cybercriminelen kunnen deze systemen gemanipuleerd worden. Er zijn veel verschillende soorten cybercriminaliteit. Hacking, identiteitsfraude en een DDoS aanval zijn enkele van de bekendste vormen.

Apparaten beveiligen
Maar hoe maak je het cybercriminelen zo lastig mogelijk? Het installeren van een firewall, virusscanner, anti-spyware en advertentie blockers helpen jou om beter beveiligd te zijn. Door de vele apps is het verleidelijk om hetzelfde gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken. Hiermee speel je hackers in de kaart. Gebruik bijvoorbeeld verschillende wachtwoorden met letters en cijfers. Let ook op wat je downloadt via internet.

Kwetsbare beveiligingssystemen
Ook beveiligingssystemen zijn kwetsbaar voor hackers. Dit zal je misschien niet verwachten, maar gelukkig hebben we hiervoor slimme oplossingen die we kunnen toepassen.

Zo rusten we onze alarmsystemen uit met een beveiligde UltraSync verbinding en voor camerasystemen is een eigen unieke Kop VPN ontwikkeld. Door middel van deze oplossingen zorg je ervoor dat je beveiligingssysteem goed beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf en dat je deze zelf veilig kunt gebruiken.