Bouwkundige beveiliging

Sloten met bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging bestaat uit goedgekeurd hang- en sluitwerk, liefst in combinatie met beveiligingsverlichting. Door het aanbrengen hiervan, worden de zwakke plekken aangepakt. Vaak zijn dit ramen, deuren of lichtkoepels. Ook op hogere verdiepingen is het verstandig goed te kijken naar het sluitplan, want hier komen inbrekers vaak binnen door gebruik te maken van alles wat voorhanden is. Denk bijvoorbeeld aan regenpijpen, ladders en via een screen of zonnescherm.

SKG sloten

Goede bouwkundige beveiliging is ontzettend belangrijk bij het beveiligen van uw woning. De beste aanpak daarbij is het beveiligen van uw woning met gecertificeerd hang- en sluitwerk. Verder bestaat het uit een combinatie van technieken, producten en systemen. Denk bijvoorbeeld aan goedgekeurd hang en sluitwerk in combinatie met een alarminstallatie.

Bouwkundige beveiliging met een strongroom

In bepaalde gevallen kan het noodzakelijk zijn een strongroom (ook wel ‘verstevigde ruimte’ of panicroom) te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere projecten waarbij bijzondere dreigingen aan de orde zijn en een complete strongroom gewenst is. De strongroom wordt direct gekoppeld aan het alarmsysteem. Ook biedt de strongroom de mogelijkheid om via een alarmknop een rechtstreekse verbinding te leggen met de hulpdiensten.

Inbraak werende en slagwerende beglazing

Ingooien van de ramen is te voorkomen door uw beglazing te vervangen voor slagwerende of zelfs kogelwerende beglazing. De kozijnen werken wij keurig bij na vervanging en is de nieuwe situatie nauwelijks te onderscheiden van de oude.
Ook het inpakken van glas-in-lood in veiligheidsglas behoord tot de mogelijkheden.

Dus wilt u meer informatie over bouwkundige beveiliging? Neem gerust contact met ons op