Camerasysteem bij uw woning, hoe werkt dat?

U kent het misschien wel, de beelden op tv van criminelen die zijn vastgelegd met een camerasysteem. Vaak zijn de beelden korrelig en niet scherp. Deze beelden zijn gemaakt met camera’s met een relatief laag aantal megapixels. De camera’s hebben een lage resolutie en zijn van lagere kwaliteit. Nieuwere camerasystemen zijn verfijnder dan ooit en beschikken over hoge megapixel-resolutie. Deze moderne camera’s zijn geschikt om uw woning te beveiligen.

Waarom een camerasysteem?

Ten eerste werkt een camerasysteem preventief om criminelen af te schrikken. Dit maakt een camerasysteem een effectieve manier om criminaliteit tegen te gaan. Criminelen denken wel twee keer na voordat ze iets doen als ze een camerasysteem zien.

Ten tweede dienen de opnames van de camera’s als bewijs. Als er toch crimineel gedrag plaatsvindt kunnen de beelden gebruikt worden om de criminelen te identificeren en op te pakken. Om criminelen te kunnen identificeren is een camerasysteem met een hoge kwaliteit belangrijk.

Een camerasysteem geeft u een veilig gevoel en biedt bescherming. Daarnaast kan u de woning monitoren als u niet in de buurt bent. Op deze manier kan de woning op afstand eenvoudig bewaakt worden en kunnen de lokale autoriteiten tijdig worden gewaarschuwd als er iets mis gaat.

Camerasysteem met nachtzicht

Camerasystemen kunnen uitgerust worden met een nachtzicht functie, waardoor er ook in het donker scherpe en duidelijke beelden gemaakt worden. 70% van inbraken vinden namelijk plaats als het donker is. Door gebruik te maken van een camerasysteem met een sterke infrarood functie zijn de beelden ook in het donker bruikbaar om criminelen te identificeren.

Toegang

Camerasysteem via tablet bekijken

Toegang tot uw eigen camerabeelden is heel eenvoudig. De beelden kunnen worden bekeken via de computer, smartphone of tablet. Via deze apparaten zijn de beelden op te slaan en terug te kijken, wat om weinig technische kennis vraagt. De camera’s van de woning kan u 24 uur per dag monitoren.

Kop Beveiliging

Samen met u zoeken we naar de beste invulling van een camerasysteem. Met onze eigen specialisten op het gebied van veiligheid en ICT bieden wij en oplossing op maat voor elke situatie. We houden rekening met de posities van de camera’s en de verschillende regelgevingen zoals het filmen van de openbare weg. Ook beschikken wij over de technieken om verouderde camerasystemen te vernieuwen naar full HD camerasystemen. Bij het vernieuwen van het oude camerasysteem, gebruiken we bestaande bekabeling.

Kop Beveiliging is gecertificeerd volgens de BRL K21039 Videobewakingssystemen. Dit is bedoeld voor leveranciers van videobewakingssystemen die kwaliteit nastreven en aantoonbaar voldoen aan alle wet- en regelgeving. Zo ontwerpen, installeren, leveren en onderhouden wij gecertificeerde videobewakingssystemen. Wilt u meer weten over Kop Beveiliging of over onze camerasystemen? Neem gerust contact met ons!