Camerasystemen

Door een van onze camerasystemen te installeren zorgen wij ervoor dat u uw bedrijf of woning 24 uur per dag kunt monitoren. Ook verhogen wij uw veiligheid door de preventieve werking van IP camera’s. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van camerabewaking en onze eigen specialisten op het gebied van veiligheid en ICT, kunnen wij u het beste advies geven en de meest passende oplossing voor elke situatie aanbieden.

Megapixel beeldkwaliteit

Camerasystemen zijn tegenwoordig verfijnder dan ooit. U kunt genieten van hoge megapixel-resolutie. Ook heeft u eenvoudig toegang tot de camerabeelden via uw PC, smartphone of tablet. Ook het terugkijken en opslaan van beelden is gemakkelijker dan ooit!

Camera’s voor bedrijf en woning

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige systemen  voor particulieren en winkels, maar ook complexe systemen voor bedrijven die met vele camera’s complete terreinen en meerdere gebouwen tegelijkertijd willen monitoren.

Vernieuwen camerasysteem

Ook voor het vernieuwen van uw camerasysteem bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u gebruik maakt van een oud camerasysteem kunnen wij deze gemakkelijk voor u vernieuwen en opwaarderen naar full HD waarbij we gebruik maken van de bestaande (coax of UTP) bekabeling. Kijk hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over een camerasysteem? Neem contact met ons op.