Inbraakbeveiliging is dé manier om uw bedrijfspand te beveiligen

Door het vele thuiswerken zijn bedrijfspanden leger dan ooit. Dit maakt deze kwetsbare ruimtes een interessant doelwit voor inbrekers, mede door de vaak waardevolle apparatuur die aanwezig is in het pand. Door de coronacrisis zijn het totaal aantal inbraken in Nederland gedaald, maar het aantal bedrijfsinbraken zijn juist toegenomen. Elke dag zijn ruim 40 ondernemers slachtoffer van inbraak of diefstal. Dit heeft een grote impact op de ondernemer, zowel financieel als mentaal. Inbraakbeveiliging is key om inbraken te voorkomen.

Inbraakbeveiliging

Inbreker inbraakbeveiliging

Hoe kan u inbrekers effectief buiten de deur houden? Dé manier om criminelen buiten de deur te houden is door gebruik te maken van betrouwbare inbraakbeveiliging met hoogwaardige detectoren en bewegingsmelders. Inbraakbeveiliging is effectief en geeft een veilig gevoel. Een erkend beveiligingsbedrijf kan u het juiste advies geven. Risicofactoren, waar de inbraakbeveiliging op moet worden afgesteld, zijn de locatie van het pand en waardevolle eigendommen. Wanneer u een BORG gecertificeerd alarmsysteem laat aanleggen, bent u er zeker van dat uw verzekeraar akkoord gaat met de maatregelen. Hierbij wordt deskundig bepaald welke maatregelen er moeten worden toegepast. De organisatorische, elektronische en bouwkundige maatregelen stemt het beveiligingsbedrijf af op het risico.

Veiligheid

Een onveilig gevoel kan leiden tot angst en wantrouwen. Het is daarom erg belangrijk dat u zich veilig voelt in uw pand of woning. Mensen hebben een veilig gevoel nodig om goed in hun vel te zitten. Maak het inbrekers niet te makkelijk. Zorg voor uw veiligheid en doe er alles aan doet om inbrekers buiten te houden met een goede inbraakbeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan monteren van beveiligingscamera’s, installeren van een alarmsysteem en het inbraak werend maken van de ramen en deuren. De ramen en deuren zijn vaak de meest kwetsbare plekken van een pand, dat weten inbrekers ook.

Kop Beveiliging

Kop Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt alarmsystemen voor bedrijven, woningen en de overheid. Met een persoonlijk op maat gemaakt beveiligingsplan zorgt Kop Beveiliging voor uw veiligheid. Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd hoe vaak er in uw wijk wordt ingebroken? Bekijk het hier.