Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging geeft een veilig gevoel

Veiligheid is voor iedereen belangrijk, een veilig gevoel misschien nog wel belangrijker. Wij weten als geen ander hoe persoonlijk dit is. Omdat elke situatie anders is werken wij een op maat gesneden beveiligingsplan voor u uit waarbij we gebruik maken van hoogwaardige detectoren en bewegingsmelders. Zo weet u zeker dat het alarmsysteem op een comfortabele manier aansluit op uw situatie, thuis én op het werk. Ook zorgt inbraakbeveiliging voor een veilig gevoel en houdt het inbrekers buiten. Per jaar wordt er ongeveer 65.000 keer ingebroken. Geef inbrekers geen kans om in uw woning of bedrijf te komen!

Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Onze gebruiksvriendelijke en innovatieve alarminstallaties kunnen zowel bedraad als draadloos worden ingezet. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit.

Uw alarmsysteem

Kop Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt alarmsystemen voor woningen, bedrijven en de overheid. Ook zijn wij een BORG gecertificeerd bedrijf. Tevens kunnen wij uw alarminstallatie voorzien van een BORG certificaat.

Meer weten? Klik op onderstaande onderwerpen voor nog meer uitgebreide informatie, ook kan u contact met ons opnemen.