Om te zorgen dat onze medewerkers u maximale veiligheid kunnen garanderen maken wij gebruik van de beste apparatuur. Onze alarmsystemen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen van beveiligingsapparatuur. Omdat Kop Beveiliging een BORG-gecertificeerd bedrijf is dat 24 uur per dag voor u klaar staat bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit.

Onze fabrikant brengt keer op keer verschillende nieuwe producten op de markt voor de beveiliging van mensen en gebouwen. Het productportfolio van Kop Beveiliging bevat dan ook een breed scala aan apparatuur en accessoires voor beveiligingsinstallaties. Strategisch investeren in nieuwe technieken en innovatieve oplossingen zorgt ervoor dat wij voorop blijven lopen in de markt!

Alarmsystemen maken het leven gemakkelijker

Kop Beveiliging biedt functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor elk type gebouw, van schuur tot kantoorflat.
Onze alarmsystemen kunnen, in tegenstelling tot traditionele systemen, uitgebreid worden met vele handige accessoires die zorgen voor meer comfort in uw woning of bedrijf.
Daarnaast laten we u graag zien wat er allemaal nog meer mogelijk is met ons product. Op basis van uw wensen, persoonlijke situatie en budget zal Kop Beveiliging u altijd een geavanceerde maatwerkoplossing aanbieden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken in onze showroom? Neem gerust contact met ons op.