Kluizen

Inbraak werende en/of brandwerende kluis

Een kluis is een van de beste manieren om waardevolle zaken brandwerend of inbraakwerend op te bergen. Wanneer u een kluis wilt aanschaffen is het erg belangrijk te weten wat u wilt beschermen, en waartegen? Tegen inbraak, brand of misschien wel allebei?

Montageservice en reparatieservice

Wij helpen u bepalen welk type kluis het beste past bij de zaken die u wilt gaan opbergen. Wij kunnen de kluis vervolgens voor u plaatsen en professioneel verankeren. Ook bij een verhuizing of wanneer u een probleem heeft met uw kluis kunnen wij hierbij helpen. Bent u bijvoorbeeld de sleutels of de code kwijt? Wij kunnen de kluis dan in de meeste gevallen voor u openen.

Kluis voor tablets

Voor scholen en onderwijsinstellingen worden tablets steeds belangrijker. Het veilig opbergen van tablets is echter vaak een probleem. Het is nu mogelijk deze apparatuur veilig op te slaan. De kluis heeft de mogelijkheid om meerdere tablets op te bergen, op te laden én te koelen!

Uw tablet veilig bewaren? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Welke kluis heb ik nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende kluis. Door een aantal vragen te beantwoorden kunnen wij u adviseren en een vrijblijvend voorstel doen.
Wilt u meer informatie over een kluis of een bestelling doen?

Neem gerust contact met ons op.