Onze diensten

Inbraakbeveiliging

Kop Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoudt alarmsystemen voor woningen, bedrijven en de overheid. Omdat wij een BORG gecertificeerd bedrijf zijn, kunnen wij uw alarminstallatie tevens voorzien van een BORG certificaat.

Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging bestaat uit goedgekeurd hang- en sluitwerk, liefst in combinatie met beveiligingsverlichting. Door het aanbrengen van bouwkundige beveiliging worden de zwakke plekken aangepakt. Vaak zijn dit ramen, deuren of lichtkoepels.

Brandbeveiliging

De snelheid van een brand verrast mensen; in enkele minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een uitslaande brand met giftige rook. Kop Beveiliging is specialist op het gebied van brandbeveiliging en kan het ontwerp, de installatie en het onderhoud uitvoeren.

Toegangscontrole

Door toegangscontrole toe te passen in uw organisatie of woning zorgt u voor een combinatie van veiligheid en comfort. Kop Beveiliging installeert systemen die zorgen voor controle, beheer en beperking van toegangsverlening aan personen en voertuigen.

Persoonsbeveiligingssysteem

U zoekt een veiligheidssysteem voor alleen werkers die zonder direct toezicht van een collega werken? Met het persoonsbeveiligingssysteem bent u altijd verzekerd van onze hulp.

Camerasystemen

Door een camerasysteem te installeren zorgen wij ervoor dat u uw bedrijf of woning 24 uur per dag kunt monitoren en verhogen wij uw veiligheid door de preventieve werking van IP camera’s.

Kluizen

Een kluis is een van de beste manieren om waardevolle zaken brandwerend of inbraak werend op te bergen. Wanneer u een kluis wilt aanschaffen is het erg belangrijk te weten wat u wilt beschermen, en waartegen?