Over ons

Onze vakmensen

Onze beveiligingstechnici zijn opgeleid om de installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligingsinstallaties uit te voeren. Door de begeleiding en interne opleidingstrajecten zijn de meeste van onze monteurs all-round in te zetten, of het nu gaat om inbraak- en overvalbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole of bouwkundige beveiliging.

Betrouwbaar

Wij vinden dat niet alleen onze producten van topkwaliteit moeten zijn, maar ook onze medewerkers. Zo zijn zij allen in het bezit van een ‘Verklaring van betrouwbaarheid’ en een ‘Verklaring omtrent het gedrag’. Bovendien zijn onze medewerkers ruim opgeleid en staan de technici 24 uur per dag voor u klaar bij calamiteiten.

Vakdiploma’s

Naast een algemene technische opleiding verlangen wij van onze vakmensen dat zij ook binnen ons vakgebied de benodigde scholing (blijven) volgen, zo zijn alle zelfstandige monteurs in ieder geval in het bezit van het diploma ‘Monteur Beveiligingsinstallaties’. Ook ‘Technicus Beveiligingsinstallaties’, ‘Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties’, Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties’ en ‘Installatiedeskundige CCTV’ behoren tot de aanwezige diploma’s onder onze technici.

Erkend Leerbedrijf

Kop Beveiliging is ‘Erkend Leerbedrijf’ en is trots om diverse studenten op te mogen leiden tot volwaardige beveiligingstechnici op basis van 4 dagen werken in de praktijk en 1 dag in de schoolbanken.


 

Kwaliteit

Kop Beveiliging heeft het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit borgen wij met behulp van strenge certificeringen. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van een ‘Verklaring van betrouwbaarheid’ en ‘Verklaring omtrent goed gedrag’. Doordat we werken met onze eigen, vaste monteurs hebben wij het volste vertrouwen in de mensen die uw installatie verzorgen.

BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

Wij zijn al jaren gecertificeerd als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, waardoor wij uw alarmsysteem kunnen certificeren. Op basis van een Programma van Eisen en beveiligingsplan wordt de risicoklasse dan bepaald en kunt u een certificaat ontvangen voor uw installatie. Dit kan noodzakelijk zijn voor de verzekering van uw pand, maar u kunt daardoor ook profiteren van korting op uw inboedelverzekering.

Klik hier voor meer informatie over ons BORG certificaat of BORG opleveringsbewijs

NCP Erkend Branddetectiebedrijf

Topkwaliteit leveren bij brandmeldinstallaties is van levensbelang. Als NCP erkend branddetectiebedrijf kan Kop Beveiliging het systeem wat de brandweer of uw verzekeraar eist, ontwerpen, installeren, certificeren en onderhouden. In overleg met de eisende partijen stellen we ook het Programma van Eisen voor u op en verzorgen we het logboek, rapport van onderhoud of inspectiecertificaat voor de eindgebruiker.

Wij werken uiteraard conform alle geldende normen op het gebied van brandveiligheid.