Persoonsbeveiligingssysteem

X-Guard alarm app voor beveiliging van medewerkers

  • Altijd verzekerd van hulp
  • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
  • Politie inzet gegarandeerd
  • Direct contact met PAC alarmcentrale
  • Collega’s worden direct gealarmeerd
  • Nauwkeurige plaatsbepaling
  • Maximale bescherming voor de gebruiker
  • Uw privacy wordt gewaarborgd

Schakel hulp in als u die nodig heeft met de X-Guard alarm app. Zo is er altijd iemand die u te hulp schiet wanneer u in nood verkeerd. U bent altijd verzekerd van onze hulp.

U neemt geen risico’s als het gaat over uw veiligheid of die van uw medewerkers. Medewerkers die alleenwerken moeten alarm kunnen slaan in geval van nood of als die er zelf niet meer toe in staat is. Met het persoonsbeveiligingssysteem voldoet u aan de regelgeving en geeft u uw medewerkers een veilig gevoel.

Probeer de X-Guard alarm app 30 dagen met volledige service gratis uit, dus inclusief alarmcentrale en opvolging!

Hoe het persoonsbeveiligingssysteem werkt

De X-Guard alarm app heeft verschillende standen, namelijk ‘aan’, ‘uit’ of op ‘risico-modus’. Als de app ‘aan’ staat kan u zelf eenvoudig alarmeren. Wanneer de app in ‘risico-modus’ staat, slaat de app automatisch alarm als er niet voldoende beweging meer gedetecteerd wordt (bewusteloosheid). Ook bij het stuk gaan/vernield worden van de mobiele telefoon wordt er alarm geslagen. De telefoon gaat in pauze stand als deze is neergelegd. U kan de app ook uitzetten, waardoor u niet constant gemonitord wordt. Dit kan u zo instellen dat de app bijvoorbeeld automatisch na werktijd uit gaat. Zo kan u onderscheid maken tussen werk en privé.

Bij een alarmering wordt de alarmcentrale ingeschakeld. De alarmcentrale zal eerst luisteren om te horen wat er aan de hand kan zijn. U staat er dus niet alleen voor in vervelende situaties. U bent altijd beveiligd. Wij controleren continu of uw app goed functioneert met ons rapportagesysteem. Wij brengen u automatisch op de hoogte als er iets niet in orde is.

Verschillende manieren van alarmeren

In een agressie en geweld situatie is het niet wenselijk om met een telefoon te alarmeren. Alarmeren wil je in het geval van agressie en geweld doen zonder dat uw belager dit door heeft. Om dit te kunnen doen hebben we een bluetooth en een headset alarmknop. Deze alarmknoppen staan in verbinding met de app en zorgen ervoor dat u makkelijk en snel kan alarmeren zonder eerst uw telefoon te pakken.

Ook kan het voorkomen dat u zelf niet meer in staat bent om een alarm te slaan. Met de unieke man-down functie maakt de app automatisch een alarm en is de juiste hulpverlening direct onderweg.

Daarnaast kunt u zelf via de app alarm slaan. Een alarm is gemakkelijk te activeren door een eenvoudige handeling. Dit kan zelfs als de telefoon vergrendeld is.

Overal alarmeren met de X-Guard alarm app

U kunt over alarmeren met het persoonsbeveiligingssysteem. Buiten maakt de app gebruik van GPS, binnen gebeurt eigenlijk hetzelfde, maar dat noemen we IPS. In plaats van satellieten gebruiken we hier Bluetooth bakens. De X-Guard alarm app is, met behulp van zowel GPS als IPS, als enige in staat om in geval van nood uw locatie te bepalen. Dit kan zowel buiten als binnen, zelfs tot op verdieping- en kamer niveau nauwkeurig.

Tevens is het mogelijk om risico-zones in te voeren in het systeem. De app is extra alert in de vooraf aangegeven gebieden. Dit is geschikt voor op grote bedrijventerreinen of bijvoorbeeld in de buurt van locaties waar verhoogde dreiging is.

Om een alarm te maken hebben we slechts één beperking. Er moet een vorm van bereik zijn, wat voor bereik maakt niets uit. Dit kan een 2,3,4 of 5G GSM netwerk zijn, of een wifi-netwerk. De app houdt het bereik proactief in de gaten en geeft een waarschuwing als u geen bereik heeft. Als u geen bereik heeft kan u niet alarmeren.

De juiste opvolging

Het systeem controleert, indien nodig 24/7, of alles nog goed functioneert en of het goed met u gaat. Zelfs als u niet zelf meer kunt alarmeren wordt de alarmcentrale ingeschakeld en is hulp onderweg. In het meest ernstige geval hebben wij direct contact met de politie. De politie kan direct worden ingezet voor opvolging omdat de alarmmelding geverifieerd is.

Niet altijd is politie noodzakelijk, maar is hulp wel gewenst. Voor deze situaties hebben wij ‘Landelijke Opvolging’ ontwikkeld. Landelijke Opvolging is een landelijk dekkend netwerk van professionele beveiligingsbedrijven. De surveillant komt ter plaatse kijken of alles goed gaat en schakelt zo nodig alsnog landelijke hulpdiensten in. Er komt dus altijd iemand naar u toe om u te helpen. Voor een snelle opvolging kunnen de dichtstbijzijnde collega’s worden gealarmeerd. Indien de X-Guard Alarm app particulier gebruikt wordt, kunnen familie en/of buren opgenomen worden in het opvolgingsprotocol.

Alleen werken

U wilt voor de volle 100% kunnen vertrouwen op een alarmeringssysteem met GPS locatie bepaling. De X-Guard alarm app is een hoogwaardig persoonsbeveiligingssysteem die alleenwerkers veiligheid biedt. Het systeem is bijzonder geschikt voor mensen met risicovolle beroepen en solistische taken. Het is een veiligheidssysteem die werken zonder direct toezicht van een collega mogelijk maakt. Alleen werken met de X-Guard alarm app is de wens van elke ARBO-coördinator. Hiermee biedt u de maximale bescherming aan een medewerker die alleen werkt. Ons persoonsbeveiligingssysteem voldoet aan de privacywetgeving en de eisen die de arbeidsinspectie stelt voor alleen werkers.

Privacy gewaarborgd

Wij hechten veel waarde aan het bewaken van uw privacy. De centralist ziet uw locatie op het moment van een alarm, maar wij verzekeren u dat wij uw privacy waarborgen. De X-Guard alarm-app voldoet aan de AVG. Wij gebruiken uw informatie niet voor marketingdoeleinden.

X-Guard alarm app met watersensor

Het is mogelijk om de app te koppelen met een unieke gepatenteerde watersensor. Met de watersensor is het mogelijk om adequaat te reageren wanneer een medewerker in het water is gevallen. Deze sensor reageert direct wanneer deze in aanraking komt met water en zal vervolgens automatisch de alarmmelding ‘persoon te water’ doorsturen aan de alarmcentrale, samen met de GPS locatie. Deze oplossing is perfect en uiterst veilig voor mensen die alleen werken nabij water zoals bijvoorbeeld bij bruggen, sluizen, een binnenvaartschip. De watersensor kan ook gebruikt worden op andere locaties waar het gevaar bestaat dat iemand in het water valt zonder dat dit wordt opgemerkt.

Offerte aanvragen

Probeer de X-Guard alarm app 30 dagen volledige service gratis uit, dus inclusief alarmcentrale en opvolging!
Naam(Vereist)