Storing?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar: 0345 - 614985

Storing?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar: 0345 - 614985

Referenties


Ministerie van OCW


"Waarom Kop Beveiliging?"


"De contacten met Kop zijn vanaf het eerste contact professioneel. In de daarop volgende gesprekken vertaald het professionele karakter zich naar kwalitatief hoogwaarde advisering. Gebruiksgereed en nog op maat gemaakt ook.
Kop Beveiliging doet net het stapje meer op het gebied van advisering en inzet van personeel.
De monteurs van Kop hebben normen en waarden hoog in het vaandel staan, zijn overal graag gezien!Olympia Uitzendbureau


"Ook privé hebben wij nu een alarminstallatie laten aanleggen."
 
"Nadat wij op de zaak, op klaarlichte dag ongewenst bezoek hadden ontvangen, hebben wij direct Kop beveiliging ingeschakeld.
Rens is degene geweest die ons geadviseerd heeft in welk systeem wij het beste konden aanschaffen, zodat een ieder weer met een veilig gevoel op zijn werk kan zitten.
Zijn advies gebeurde grondig, zeer kundig en doordacht en ging verder dan dat, bijvoorbeeld om ons in contact te brengen met een bedrijf dat subsidies voor MKB regelt. Het uitvoerende personeel van Kop doen hun werk nauwkeurig, netjes en laten het pand, na de plaatsing keurig achter.
 
Dit alles maakte dat wij eveneens door Kop ook privé direct een alarminstallatie hebben laten aanleggen. Met dit verschil dat wij privé kunnen zeggen: voorkomen is beter dan genezen!
 
Mirjam Ursinus, Olympia Uitzendbureau.Van de Scheur Logistiek

                                                   
"Projecten werden telkens op tijd opgeleverd."
 
"Wij zijn vele jaren naar volle tevredenheid klant bij Kop Beveiliging voor zowel
de brandmeldinstallaties en de inbraakalarminstallaties. Bij de diverse nieuwbouwprojecten werd steeds tijdens de voorbereidingen een goed en kundig advies gegeven.

Bij de uitvoering van de projecten werden deze telkens op tijd opgeleverd. De werkwijze is keurig met zeer vriendelijk personeel. Als er een storing is (wat gelukkig zeer zelden voorkomt) wordt vrijwel direct gereageerd op welk tijdstip je ook belt. Het is prettig te ervaren als je 's avonds laat een probleem hebt dat er iemand is die dan ook langskomt om het euvel te verhelpen.
 
Kees Hendriks, Van de Scheur Logistiek.
Visscher Autobedrijven

                                                               
"Wij zien Kop Beveiliging als partner in business!"

"Al geruime tijd zijn wij een vaste klant van Kop Beveiliging. Naast het feit dat Kop een goed product levert tegen een scherpe prijs, waarderen we met name het (ongevraagd) advies, de snelle service en de korte lijnen.
Daarnaast is Kop Beveiliging gevestigd midden in ons verzorgingsgebied waardoor ze ook op de hoogte zijn van lokale zaken die van belang zijn. Wij zien Kop Beveiliging dus echt als partner in business!
 
Anthony van den Brink, Visscher Autobedrijven.

Gemeente Giessenlanden

                                                               
"Er word gekeken naar de meest passende oplossing"
 
"De gemeente Giessenlanden heeft gekozen voor Kop Beveiliging omdat zij deskundig, betrouwbaar en inventief zijn waarbij er ook nog klantgericht gewerkt wordt.
Een bedrijf waar overleg mogelijk is en met de klant word gekeken naar de meest passende oplossing. Ook word er gekeken naar het aspect milieu, wat voor ons als gemeente ook zeker meetelt.
 
Sjaak Visser, Gemeente Giessenlanden.

New Energy Drukwerk

                                                               

“Dat gevoel van veiligheid is zo belangrijk”


Na de verhuizing naar een groot kantoorpand kwam ook de kwestie beveiliging weer ter sprake. In ons vorige pand hadden we dit niet geregeld en hierdoor hadden we altijd een angst voor wat we aan zouden treffen als we in de ochtend op kantoor aankwamen. Daarom besloten we, dit moet anders. Kop Beveiliging heeft ons geadviseerd en begeleid bij de keuze voor de juiste vorm van beveiliging. De centrale is makkelijk in gebruik en we slapen hierdoor een stuk rustiger!

Laura van Werven, New Energy Drukwerk


Mevrouw Mol

                                                               

“Wat een service!”


Midden in de nacht in ons nieuwe huis wakker geworden van een gillende sirene, geen idee hoe dat ding stil te krijgen. Uren later werd de herrie alleen maar erger. Werkelijk gekmakend. Uiteindelijk gebeld met Kop Beveiliging, want daar zat een plakplaatje van op de voordeur. Daar kreeg ik storingsmonteur Joey aan de lijn. Hij hoorde meteen wat er aan de hand was. Door de telefoon heeft hij meteen instructies gegeven wat we konden doen om de ergste krijsende herrie van de sirene stil te krijgen (we hadden namelijk geen codes en ook geen sleutel van de kast).

Daarmee konden we de zaterdag in. Er bleef wel een jankend gepiep en getik over en een knipperend alarmlicht. Daarmee hebben we het gered tot maandag. 

Toen hadden we de oude eigenaren eindelijk bereikt en gehoord welk bedrijf we wél konden bellen over dit systeem. Het bleek dat het helemaal niet bij Kop was aangeschaft (hoe ze dan aan dat plakplaatje zijn gekomen?).

Wat ik maar zeggen wil: ben je niet eens klant bij Kop Beveiliging, zijn ze toch bereid om je op zaterdag een uur lang telefonisch te helpen om je te redden van een onmenselijk snerpend kabaal.

Wat een service! Het kan niet anders dan dat deze fantastische houding van Joey ook de rest van dit bedrijf kenmerkt. Lof en hulde!

Mevrouw Mol