Video intercom VvE

Intercoms zijn handig in verschillende situaties. Aangezien een intercom gebruikt wordt om op afstand met bezoekers te communiceren, is het voor gebouwen met meerdere bewoners erg geschikt. Bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren. Op die manier is het mogelijk om met elke bewoner apart te communiceren. Vaak wordt er gekozen voor een intercom met camera en deuropener. Maar waarom is dit een goede keuze? U leest het in deze blog.

Welke intercom VvE?

Er bestaan veel verschillende soorten intercomsystemen. De 2N intercoms hebben wij nieuw in ons assortiment. Deze intercoms beschikken over veel voordelen. Daar leest u hier meer over. Een 2N intercom met camera en deuropener is een goede keuze voor een VvE. Het is een praktische en efficiënte oplossing voor bijna ieder appartementencomplex. Elke bewoner kan apart gecontacteerd worden en kiezen of ze de deur opendoen. Ze hebben namelijk allemaal de mogelijkheid om de centrale toegangsdeur te bedienen.

Intercom met camera en deuropener

Een 2N intercom met video en automatische deuropening creëert gemak, comfort en een gevoel van veiligheid. In een VvE met een centrale toegangsdeur geeft het een fijn gevoel dat niet iedereen zomaar binnen kan komen. De bezoeker heeft namelijk eerst toestemming nodig van een bewoner.

Intercomsystemen vervangen

Na gemiddeld 15 tot 20 jaar is een intercomsysteem aan vervanging toe. Het vervangen kan meer zijn dan alleen de apparatuur vernieuwen. U kunt ervoor kiezen om het systeem te moderniseren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een camera in het intercomsysteem. Hierdoor zien bewoners wie er voor de deur staat en zal uw gebouw beter beveiligd zijn tegen ongewenste bezoekers. Ook is het mogelijk om meldingen op uw smartphone te krijgen, zodat u overal bereikbaar bent.

Intercom VvE van Kop Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Dit doen wij al sinds 1983. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u met deskundige en betrouwbare vakmensen te maken heeft. Heeft u interesse in een intercom met camera en deuropener voor een VvE? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!