Waarom kiezen voor een 2N intercom?

Wilt u graag op afstand met bezoekers communiceren? Een intercom is dan ideaal. U kunt bijvoorbeeld vragen wie er voor de deur staat voordat u de deur opendoet. Of u kunt zien wat er voor uw woning gebeurt. Er bestaan veel verschillende soorten intercoms. Wij hebben een nieuw merk in ons assortiment, namelijk de 2N intercoms. Lees er snel meer over!

Wie zijn 2N?

2N is een internationaal bedrijf. Zij ontwikkelen en produceren unieke producten die gebruikt worden in de ICT en fysieke beveiliging. Het grootste deel van hun assortiment bestaat uit (IP) video intercomsystemen voor zowel industrieel als privaat gebruik. Ook intercoms voor specifieke situaties, zoals in nood of ter toegangscontrole, hebben zij in hun assortiment. Een 2N intercom kan eenvoudig analoog zijn, om aan te sluiten op een telefooncentrale. Maar er is ook een geavanceerder systeem met een camera en deuropener. Het IP-intercomsysteem kan ook uitgebreid worden met een bewegingssensor of touchscreen. Omdat de systemen modulair opgebouwd worden, zijn de 2N intercoms eenvoudig te koppelen aan een bestaand systeem. Er is dus altijd een intercomsysteem dat bij uw wensen past.

Voordelen van een 2N intercom

Waarom zou u kiezen voor een intercom van 2N? De intercoms van 2N hebben veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Video intercom: via het camerasysteem in uw intercom ziet u in HD-kwaliteit wie er voor uw deur staat. De verborgen camera heeft ook nachtzicht. Zo heeft u dag en nacht zicht op bezoekers.
  • Terugspreekfunctie: u kunt eenvoudig met bezoekers communiceren door de terugspreekfunctie waar 2N intercoms over beschikken.
  • Veelzijdigheid: de intercoms van 2N hebben veel opties:
    • Niet-storen modus: u kunt een niet-storen modus instellen zodat u in de nacht niet gestoord zal worden.
    • Audio-video antwoordapparaat: bezoekers kunnen voor u een audio- of videobericht achterlaten wanneer u niet thuis bent.
    • Smart home koppeling: u kunt de 2N intercoms koppelen aan uw smart home systeem. Zo heeft u alle controle over lichten, airco, verwarming en/of beveiligingssysteem in één.

2N intercoms bij Kop Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Dit doen wij al sinds 1983. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u met deskundige en betrouwbare vakmensen te maken heeft. Maar niet alleen onze medewerkers zijn deskundig, ook onze producten zijn van topkwaliteit! Vandaar de keuze om het merk 2N op te nemen in ons assortiment. Heeft u interesse in een 2N intercom? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!